Sök och boka hotell i Paris

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Billig resa till Paris


Det är relativt enkelt att hitta en billig resa till Paris. Ett knep för att få tag på en billig resa till Paris är att försöka boka den en god tid i förväg. Du hittar billiga resor till Paris genom att surfa runt på Internet. MrJet, Lastminute och Seat24 är några sajter där du kan hitta en billig resa till Paris. Men det går också att hitta billiga resor till Paris om man är flexibel med resdagar. Du kan också åka tåg till Paris. Från Stockholm tar det ungefär 30 timmar. Således är detta att rekommendera endast för de som ämnar stanna i Paris under ett något längre tag. Vidare finns det flera företag som anordnar bussresor till Paris. Scandorama ett företag som anordnar prisvärda bussresor till Paris.

Ett billigt sätt att bo i Paris är att ta in på någon av stans många vandrarhem. Mer information om vandrarhemmen i Paris hittar du på sajten Cheaphostels. Det kan även vara en god idé att ha lite framförhållning. För att vara säker på att få en bädd på ett vandrarhem i Paris så kan du göra din bokning här i Sverige. Innan du bokar ska du också höra dig för om det finns ett gemensamt kök på vandrarhemmet. Att äta ute på restaurang i Paris kan nämligen vara ganska dyrt. Genom att laga sin mat på vandrarhemmet kan man spara mycket pengar.

Då Paris är stad som kan erbjuda allt man kan tänka sig i underhållningsväg så behöver du inte lägga en massa pengar på dyra entréavgifter. Dessutom är det många som menar att man lär känna Paris bäst genom att bara vandra på gatorna, slå sig ner i på ett kafé och titta på folklivet. I Paris finns det också goda möjligheter till shopping även om du inte har en fet plånbok. Det finns många bra outletbutiker såsom bland annat Cacharel Stock (114 rue d’Alésia) och SR Store (64 rue d’Alésia).

När man är på resande fot så går det ofta åt mer pengar än man tänkt sig från början. Därför kan det vara bra om man gör upp en budget för sin resa till Paris. Sedan kan man för bok över de dagliga utgifterna. Om du tänkt vara i Paris under en något längre tid kan det löna sig ekonomisk att hyra en semesterlägenhet. Information om semesterlägenheter i Paris hittar du bland annat via sajten Second Casa.