Sök och boka hotell i Paris

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Boende Paris


Det finns många typer av boende i Paris. Först och främst finns det en uppsjö av hotell i många olika prisklasser. Om man letar efter ett hotellrum i Paris finns det flera bra sajter på Internet, däribland FHR, där du kan hitta lämpliga hotellrum. En annan bra sajt då man letar efter ett hotellrum i Paris är Hotel Paris. Hotellstandarden i Paris, och Frankrike generellt, är något lägre än den i Sverige. Det kan vara bra att komma ihåg om man tycker att man betalar för mer än man får.

I Paris finns det också många bra vandrarhem där du kan få logi för en billigare penning. Några av dessa vandrarhem är 3 Ducks Hotel (6, place Etienne Pernet), Stadium Hotel (63 Rue De la Chapelle) och Hotel Commines (3 Rue Commines). Var dock medveten om att priset för vandrarhem i Paris kan skilja sig väldigt mycket åt. Du kan hitta ett vandrarhem för alltifrån dryga hundralappen till runt 400 kronor, för en natt. Ett vandrarhem är ett bra alternativ om man är flera som är ute och åker och reskassan är något begränsad. Var dock försiktig om du delar rum med flera andra som du inte känner. Försök att inte lämna några värdesaker på rummet.

I Paris går det också att hyra lägenheter för kortare eller längre tid. Det är ett bra sätt om man vill laga sin egen mat och slippa att bo på ett opersonligt hotell. Priset på lägenheter i Paris är, av förklarliga skäl, mycket olika. Men det går att hitta bra lägenheter centralt i Paris, utan att man för den skull måste ruinera sig. Återigen är Internet den bästa kanalen om du vill leta efter billiga lägenheter i den franska huvudstaden. Du hittar lägenheter i Paris via bland annat Paris Eslworldwide, Apartmentsapart och Lodgis. På sajter av den här typen kan du också hitta all möjligt matnyttig information om vad du bör tänka på i samband med att du hyr en lägenhet i Paris.

Du vill exempelvis veta hur du betalar och hur du säkrar din bokning. Vidare ska du naturligtvis kontrollera så att det aktuella företaget som förmedlar lägenheter i Paris är seriöst. Detta gör du enklast genom att höra dig för om hur länge företaget har funnits på marknaden. Har du några vidare frågor, som du inte tycker besvaras på förmedlingens hemsida och som rör villkoren för uthyrningen av lägenheten i Paris, så ska du aldrig tveka att höra av dig direkt till företaget.