Sök och boka hotell i Paris

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Flyg Paris


Flyg är ett smidigt sätt att ta sig till den franska huvudstaden. Vidare är det tämligen enkelt att få tag på billiga biljetter. Från Stockholm tar flygresan ungefär två timmar. Det finns tre stycken flygplatser i Paris. Dessa är Charles de Gaulle International Airport, Aéroport d’Orly och Aéroport de Paris Beauvais Tillé. Den sistnämnda används av charter- och lågprisflyg.

Du hittar flyg till Paris via exempelvis Travelstart, Kilroy Travels, Seat24, Resefeber och Sterling. Gör alltid en jämförelse av priset så du får tag på det billigaste flyget. Det avgjort enklaste sättet att boka ett flyg till Paris är att göra det över Internet. Det kan också vara något billigare att boka sin flygbiljett till Paris över Internet. Detta eftersom det kostar flygbolagen att ha personal som har hand om bokningar över telefon.

När man väl landat med flyget strax utanför Paris finns det flera olika alternativ att ta sig in till stan. Du har att välja på flygbuss, taxi eller att hyra en bil. Även om resvägen in till Paris är rätt så kort så bör du, på grund av de köer som kan uppstå, räkna med att det tar lite mer än en timme efter det att man checkat ut bagaget tills man är framme vid hotellet.

Innan du bokar flyg till Paris så ska du se till så att du förstått resevillkoren i detalj. Om det skulle finnas några oklarheter så ska du alltid kontakta reseföretaget ifråga. Det är alltid bättre att man reder ut allting innan man åker. Därmed minskar man risken för obehagliga överraskningar i efterhand. Du vill veta när bokningen av din flygresa till Paris bekräftas, när du betalar samt vilka avboknings- och ändringsregler som gäller. Vidare ska du kontrollera om du behöver en avbeställningsförsäkring, hur mycket bagage du får ta med samt när incheckningen sker.

När du ska flyga hem till Sverige från Paris ska du alltid se till att åka ut till flygplatsen i god tid. Detta eftersom det kan ta lite tid att hitta rätt på flygplatsen, men också därför att det kan förekomma en del köer i Paris med omnejd.