Sök och boka hotell i Paris

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Logi Paris


Paris är en av de städer i världen som tar emot flest turister varje år. Således finns det ett mycket stort utbud av logi. Letar man efter hotellrum i Paris så finna det många bra sajter, däribland Hotels Paris och FHR. Här bör du kunna hitta ett hotell som passar just dig. Man ska komma ihåg att hotellstandarden i Frankrike, generellt sätt, är något lägre än vad den är i Sverige. Söker man efter ett mycket exklusivt boende så finns det många anrika och lyxiga hotell i den franska huvudstaden. Några av dessa är Ritz och Hotel Intercontinental.

Om man tycker att det är för dyrt att bo på hotell kan man alltid välja att ta in på ett vandrarhem. Priset för logi på vandrarhem i Paris kan variera mycket. Du kan få logi för omkring en hundralapp upp till vad det kostar att bo på ett något billigare hotell. Ett vandrarhem är ofta trivsamt att bo på. Ofta blir man bekant med andra turister som kan ge tips om sevärdheter i staden.

Hade du tänk att bo i Paris under ett längre tag kan du alltid leta efter en semesterlägenhet. Du hittar semesterlägenheter i Paris via bland annat sajten Second Casa. Det går att få tag på bra lägenheter i de centrala delarna av Paris utan att de för den skull kostar en förmögenhet. Förutom Second Casa så kan du hitta lediga lägenheter i Paris via bland annat sajter såsom Only Apartments, Apartmentsapart, Lodgis och France Tours.

Ett sätt att försäkra dig om att förmedlaren av logi i Paris är seriös är att undersöka hur länge företaget har funnits. Vidare hittar du alltsomoftast all den information som du kan tänkas behöva ta del av på det aktuella företagets hemsida. Svenska kyrkan kan också hjälpa dig med att få logi under din vistelse i den franska huvudstaden.