Sök och boka hotell i Paris

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Vandrarhem Paris


Att ta in på ett vandrarhem är ett billigt och bra sätt att skaffa sig logi. I den franska huvudstaden Paris finns det många vandrarhem att välja mellan. Många av dessa håller en väldigt god standard. Det är svårt att säga något generellt om priserna på vandrarhemmen i Paris. Det kan variera mellan ungefär en hundralapp till fyra hundra kronor. Det finns också vandrarhem som kostar mer som hotell. Priset varierar på grund av vandrarhemmets standard.

Några exempel på vandrarhem i Paris är Perfect Hotel (39 Rue Rodier), C.I.S.P. Youth Hotel (6 Avenue Maurice Ravel), OOPS’ Hotel (50 Avenue Des Gobelins) och Hotel Bastille (24 rue de la roquette). Mer information om vandrarhem i Paris hittar du på sajten Hostels Club. Här kan du också boka vandrarhem i Paris direkt över Internet.

Innan du bokar in dig på ett vandrarhem i Paris så ska du kontrollera vilka resurser som finns. Vanligt är att man har möjlighet att tvätta sina kläder samt kunna låsa in sin värdesaker i ett säkerhetsskåp. Hör också efter om det aktuella vandrarhemmet i Paris har en dator, från vilken man kan kolla sin e-post. Glöm inte heller om det serveras frukost på vandrarhemmet. Ofta för man betala en liten summa extra för frukost. Men finns inte den möjligheten så ska du höra efter om det inte finns ett kök där man kan laga sin egen frukost.

När du tar in på ett vandrarhem i Paris kan du behöva vara tvungen att betalar en extra kostnad för lakan. Det finns dock vandrarhem i Paris som förser dig med lakan utan att du behöver att betala en extra kostnad för dem.

De flesta vandrarhem i Paris har så bra hemsidor att man där kan hitta all den information som man kan tänkas behöva innan avresan. Men skulle det vara något som du inte tycker att du får svar på via hemsida så ska du höra av dig direkt till vandrarhemmet. De allra flesta som jobbar i receptionen på vandrarhem i Paris kan göra sig förstådda på engelska. Men det är inte alltid så lätt att göra sig förstådd. Ofta ser fransmännen det som något väldigt positivt om man försöker att prata lite franska.

Många av rummet på vandrarhemmen i Paris har 3, 6 eller 8 sängar och ett handfat. Det finns dock möjligheter att få ett eget rum. Ett gemensamt badrum brukar finnas på varje våning. Du hittar nog tyvärr varken TV eller telefon på rummet. Vandrarhemmen i Paris är i regel öppna dygnet runt. Men mellan ca 11.00-14.00 så kan du ha svårt att komma in i ditt rum då det städas. Men vandrarhemmet är fortfarande öppet och du kan sitta och vänta i lobbyn eller något samlingsrum. I Frankrike kan vem som helst ta in på ett vandrarhem. Men är man under 18 år så behöver man ett tillstånd från en förälder.

Det finns verkligen olika typer av vandrarhem i Paris. Om det finns en bar eller ett disco i anslutning till vandrarhemmet som kretsar mycket av aktiviteten kring detta. Annars så är det ganska lugn och fridfullt på vandrarhemmen i Paris. Här kan man slappna av efter en lång dag på stan och planera lite aktiviteter inför morgondagen. Kanske är det någon som har med sig en kortlek. Ofta är ett vandrarhem mer av ett socialt äventyr än om man tar in på något hotell. Ofta kan man träffa andra som kan ge tips om intressant utflyktsmål och sevärdheter.