Sök och boka hotell i Paris

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Weekend Paris


En weekend i Paris är perfekt om man unna sig något riktigt extra och åka bort från den gråa vardagen. Med flyg så är man i Paris efter bara några timmar. Kom dock ihåg att trycket på flygbiljetter till Paris är som högst på fredagar respektive lördagar. Om ni har möjlighet så kan det vara en god idé att flyga till Paris på en torsdag och hem igen på måndag morgon. På så vis har man också chansen att se mer av den vackra franska huvudstaden. Om man ser till att boka sin weekend till Paris en tid i förväg är det också lättare att få tag på billiga flygbiljetter.

Likaså kan det vara bra om man bokar ett hotellrum en tid i förväg. Under en weekend i Paris ska man unna sig lite extra och eftersom det kan vara mycket billigt med själva resan till Paris, så kan man ju kosta på sig lite extra när det gäller hotellrummet. Då Paris är en stad med många turister året om, så finns det hotell i alla möjliga prislägen. Kolla in sajter som FNR och Hotels Paris.

Maten är för många en viktig del av en weekend i Paris. Det finns många restauranger av mycket hög kvalité. Om du har hittat en restaurang i Paris, som du vill besöka under din weekend, se då till att boka bord hemma i Sverige.

I Paris finns det många attraktioner och sevärdheter. Tyvärr hinner man inte att se allt under en weekend. Men med lite planering så hinner man med mer än vad man tror. Några saker som man inte bör missa under en weekend i Paris är Eifeltornet, Triumfbågen, Notre Dame och Louvren. Samtidigt är det viktigt att man inte flänger från sevärdhet till sevärdhet. När du är i Paris ska du se till att njuta av att bara strosa runt och se folklivet från ett kafé eller bar.

Många åker också på en weekend i Paris för att shoppa kläder. Paris är en mycket modemedveten stad och här kan man hitta alla nya kläder och trender. Det finns flera kända shoppingstråk i Paris och man behöver knappast vara miljonär för att hitta fina kläder. Glöm inte att kolla in nöjesutbudet i Paris under den weekend som du är där.